Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Arbeidsvarsling

Kurs O (basiskurs) 3 timer

Målgruppe

Personer som ikke jevnlig arbeider ute på vegen, og som ikke skal ha noe ansvar for varsling eller sikring av vegarbeidere og som i mindre grad medfører opphold i kjørebanen. Gyldighet 1 år.

Eksempler

Søppelplukking, fasadearbeid, befaring, studiebesøk, lasting (eks tømmertransport) eller sporadisk arbeid i sikkerhetssonen.

Kurs 1 (6 timer)

Formål med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas. Gyldighet 5 år.

Målgruppe:

Ansatte hos entreprenører og andre arbeidsgivere med arbeidsoppgaver som jevnlig medfører opphold på steder hvor det kreves godkjent arbeidsvarslingsplan.

De som har bestått kurs 1 kan ha stedlig ansvar for å føre tilsyn med varsling og sikring på enkle arbeidssteder.

Kurs 2 (12 timer)

Formål med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte. Gyldighet 5 år.

Målgruppe

Ansatte som skal fylle rollen som ansvarshavende for arbeidsvarsling.

Kandidaten bør beherske norsk skriftlig og muntlig.

Kurs 3 (6 timer)

Kurset er for personell som skal utføre trafikkdirigering på riks-og/eller fylkesvei.

Det kreves gjennomgått og bestått prøve for kurs 1 eller 2, samt gyldig førerkort i klasse B. Kravet kan fravikes dersom opplæringen skjer som del av annen relevant opplæring, men kompetansebevis skal da ikke utstedes før kandidaten har slikt førerkort. Gyldighet 5 år.

Kandidaten skal beherske norsk muntlig.

Kurs i arbeidsvarsling

Ta kontakt for et godt tilbud på kurs i arbeidsvarsling!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn